Sunday, December 18, 2011

Imps ja ärnts tegutsevad jälle

Arutu raps 2011 - tšikid lustimas, kuuseoksad kaindla all, prillid peas (!) - muidu võib jama koju tassida ja seda me ju küll ei taha.
Uushulluse laine
vt ka uussiirus, uut ja vana, uus aasta, psühhiaatriakliinik, psühhodraama, piiritus, 2 tüüüdrukut läähevad Puiesteee tääänaval

5 comments:

  1. Mhmh, aga otse kesklinnas ja päise päeva ajal rapsida ehk pahaaimamatud lillemüüjad oma arutute kuuseoksasoovidega üle valada on ka liiga lihtne lahendus, olgem ausad. Mina kui tüdruk metsade keskelt ootasin tõsiseid talguid, kriime, marrastusi, äraeksimisi ja seiklusi, mida lastelastele rääkida. Aga noh, varsti on tulemas jaan ja selleks puhuks on ju teadupärast kaseoksi tarvis; ja lehtpuuvõsas ongi vast veel toredam rapsida (EKSSi järgi 1. korduvalt (kergelt) lööma, korduvalt rapsama (3. täh.); vehkima, sapsima; 2. rabelema; vehklema, visklema; 3. korduvalt haarama, rapsama (1. täh.); rebima, kitkuma; (vilja, oksi vm.) lõikama; 4. tuld põlema kraapsima).

    ReplyDelete
  2. Mina olen linnatüdruk. Lihtsad lahendused ennekõike.

    ReplyDelete
  3. Impsi ja ärntsi piparkoogitegu ja kaasnähted:
    Kule, Päärn sai küll selle taigna kausi küljest lahti!

    ReplyDelete
  4. ... Arutu raps vollkaks ehk klammerduv tsellofaan.

    ReplyDelete
  5. Kuidas Meieri-Moonist sai Marsi-Moon ehk Ööülikool, ehk kõik see, kuidas maailmas tegelikult asjad on. (Eetris südaööst)

    ReplyDelete